Accountantskantoor voor het MKB

Als accountant willen wij graag samen met u werken aan een succesvolle toekomst van uw onderneming. Ook wij zijn ondernemers en vanuit onze specifieke deskundigheid en jarenlange ervaring kunnen wij u helpen.

Specialisten in de non-profitsector

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en zorg. Ons kantoor is gevestigd in Emmen, maar we werken voor klanten uit heel Nederland.

HD ACCOUNTANTS

HD accountants is een flexibele en veelzijdige organisatie, die zich enerzijds richt op het midden- en kleinbedrijf in Drenthe, maar daarnaast gespecialiseerd is in de begeleiding van (landelijke) non-profitorganisaties.

Uw jaarrekening

Transparantie is een belangrijke eis die aan non-profitorganisaties wordt gesteld, zowel door subsidieverstrekkers, donateurs als door stakeholders. U maakt uw organisatie transparant door een duidelijke en overzichtelijke jaarrekening. Deze jaarrekening moet voldoen aan de eisen van de subsidieverstrekker en uw stakeholders, waaronder regels van verslaggeving en keurmerkcriteria. Wij kennen de regels als geen ander en zorgen ervoor dat uw jaarrekening aan alle eisen voldoet.

Afhankelijk van de wens en de eis uit de governance structuur kunnen we de jaarrekening controleren, beoordelen of samenstellen.

Daarmee stopt onze dienstverlening niet. Als al onze werkzaamheden zijn gedaan, kunnen wij onze bevindingen aan u rapporteren en u adviseren over hoe u kunt toewerken naar een nog betere organisatie.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Accountants
Postbus 1192
7801 BD Emmen

Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431
Mail: info@hdaccountants.nl

 

HD Accountants
Postbus 1192
7801 BD Emmen
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431
Mail: info@hdaccountants.nl

Harold Keuter
Registeraccountant / directeur

Ronald Keuter
Directeur