Actueel

Loop geen berichtgeving van de overheid mis: activeer uw berichtenbox

De berichtenbox op MijnOverheid is uw postbus voor digitale berichten van de overheid. In uw berichtenbox ontvangt u digitale berichten van onder andere de Belastingdienst. Vergeet niet uw account te activeren en koppel uw e-mailadres aan de berichtenbox.

De Belastingdienst verstuurt steeds minder berichten en formulieren per post. Om te voorkomen dat u de berichtgeving van de Belastingdienst misloopt, dient u op mijnoverheid.nl in te loggen met uw DigiD en uw e-mailadres op te geven. Zodoende ontvangt u een melding als er een bericht voor u klaar staat in uw berichtenbox. Er is al berichtgeving geweest over de voorlopige berekening van toeslagen en de voorlopige aanslag indien u deze normaliter ontvangt. Ook de aangiftebrief inkomstenbelasting wordt digitaal verstuurd aan uw berichtenbox. In uw berichtenbox kunt u ook aanvinken dat u informatie van andere instanties voortaan digitaal wilt ontvangen. De laatste keuze is optioneel.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Accountants
Zuidbargerstraat 148
7812 AL Emmen

Postbus 1192
7801 BD Emmen

Telefoon: 0591-700249
Mail: info@hdaccountants.nl