Uw jaarrekening

Transparantie is een belangrijke eis die aan non-profitorganisaties wordt gesteld, zowel door subsidieverstrekkers, donateurs als door stakeholders. U maakt uw organisatie transparant door een duidelijke en overzichtelijke jaarrekening. Deze jaarrekening moet voldoen aan de eisen van de subsidieverstrekker en uw stakeholders, waaronder regels van verslaggeving en keurmerkcriteria. Wij kennen de regels als geen ander en zorgen ervoor dat uw jaarrekening aan alle eisen voldoet.

Afhankelijk van de wens en de eis uit de governance structuur kunnen we de jaarrekening controleren, beoordelen of samenstellen.

Daarmee stopt onze dienstverlening niet. Als al onze werkzaamheden zijn gedaan, kunnen wij onze bevindingen aan u rapporteren en u adviseren over hoe u kunt toewerken naar een nog betere organisatie.

Meer informatie:

Werkt u voor een stichting of vereniging? Of bent u betrokken bij een non-profitinstelling? HD Accountants is gespecialiseerd in de non-profitsector. We werken voor talloze instellingen en verenigingen door het hele land.

Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Accountants
Zuidbargerstraat 148
7812 AL Emmen

Postbus 1192
7801 BD Emmen

Telefoon: 0591-700249
Mail: info@hdaccountants.nl