Bedrijfsprofiel HD Accountants

HD Accountants is in 1999 opgericht door registeraccountant Harold Keuter. Het kantoor zich de afgelopen 17 jaar sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een zeer vakkundig accountantskantoor met veel klanten door het hele land.

MKB en non-profitsector

HD accountants is een flexibele en veelzijdige organisatie, die zich enerzijds richt op het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Oost Drenthe, maar daarnaast gespecialiseerd is in de begeleiding van (landelijke) non-profitorganisaties.

Diensten HD Accountants

Het traditionele accountantsproduct bestaat uit het samenstellen, beoordelen of controleren van de jaarrekening. De producten kunnen leiden tot de volgende verklaringen aangaande een jaarrekening:

  • De controleverklaring
  • Beoordelingsverklaring
  • Samenstellingsverklaring

Het verschil tussen deze verklaringen, die overigens uitsluitend door accountants kunnen worden verstrekt, betreft de mate van zekerheid die door accountants kunnen worden gegeven. De controleverklaring, die voortvloeit uit een accountantscontrole, biedt een hoge mate van zekerheid omtrent de getrouwheid van bijvoorbeeld een jaarrekening.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons. 

HD Accountants
Zuidbargerstraat 148
7812 AL Emmen

Postbus 1192
7801 BD Emmen

Telefoon: 0591-700249
Mail: info@hdaccountants.nl