Accountantskantoor voor het MKB

Als accountant willen wij graag samen met u werken aan een succesvolle toekomst van uw onderneming. Ook wij zijn ondernemers en vanuit onze specifieke deskundigheid en jarenlange ervaring kunnen wij u helpen.

Specialisten in de non-profitsector

De non-profitorganisaties waar we voor werken zijn actief in verschillende sectoren, zoals welzijn, ouderenwerk, kinderopvang, vluchtelingenwerk, gezondheidszorg, sport, maatschappelijk werk, musea en zorg. Ons kantoor is gevestigd in Emmen, maar we werken voor klanten uit heel Nederland.

HD ACCOUNTANTS

HD accountants is een flexibele en veelzijdige organisatie, die zich enerzijds richt op het midden- en kleinbedrijf in Drenthe, maar daarnaast gespecialiseerd is in de begeleiding van (landelijke) non-profitorganisaties.

Administratieve dienstverlening

Een correcte financiële administratie is een basisvoorwaarde voor het goed presteren van uw bedrijf. Belangrijke strategische beslissingen zijn altijd gebaseerd op goed inzicht en een duidelijk overzicht van de huidige situatie. Daarom moet uw administratie altijd up-do-date en correct zijn.

Wij zijn van mening dat uw financiële administratie minimaal per kwartaal moet zijn bijgewerkt. U moet dan inzicht hebben in de gerealiseerde omzet, de kosten en de resultaten. Dit betekent dat ook de afschrijvingen, de lonen en andere overlopende posten verwerkt moeten zijn.

Dus niet meer sturen aan de hand van de jaarrekening (achteraf !), maar op basis van actuele cijfers. Hierdoor voorkomt u verassingen achteraf en kunt u indien nodig tijdig maatregelen nemen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Opzet financiële administratie
Wij begeleiden en ondersteunen u bij het opzetten van de financiële administratie. Tevens helpen wij u bij het in stand houden, indien nodig, het aanpassen van uw rekeningschema en de inrichting van uw boekhouding. Ook het adviseren over noodzakelijke aanpassingen in de financiële software behoort tot onze dienstverlening.

Uitbesteden
Indien gewenst kunt u ook uw boekhouding door ons laten verrichten. Dat wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Verder verzorgen wij alles. Wij werken via online boekhouding waarmee u gescande facturen en bonnen kunt aanleveren. Eenvoudig, middels een foto via uw mobiele telefoon. Verkoopfacturen kunt u op eenvoudige wijze aanmaken en uw online boekhouding wordt met een bankkoppeling nog verder geautomatiseerd. Door gebruik te maken van moderne technieken besteedt u geen onnodige tijd aan uw boekhouding en is uw boekhouding toch dagelijks bij. Om op deze wijze te werken introduceren wij procedures, waarmee de tijd die u kwijt bent aan uw boekhouding wordt geminimaliseerd.

Online administratie
Het internet biedt steeds meer mogelijkheden voor optimaal boekhouden. Met een online boekhoudsysteem kunt u zelf uw administratie bijhouden. Of u laat ons de boekhouding doen terwijl u online de mutaties volgt. Het online boekhouden verhoogt de efficiency en snelheid van ondernemen aanzienlijk.

Wij werken met verschillende boekhoud programma’s met een aantal uitstekende online tools die optimaal werken voor u, zoals Exact Online en Snelstart. Door optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van deze systemen ontstaat een efficiënt systeem terwijl het eenvoudig blijft om mee te werken.

 

Meer informatie:
Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Accountants
Postbus 1192
7801 BD Emmen

Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431
Mail: info@hdaccountants.nl

 

HD Accountants
Postbus 1192
7801 BD Emmen
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen

Telefoon: 0591-649410
Fax: 0591-645431
Mail: info@hdaccountants.nl

Harold Keuter
Registeraccountant / directeur

Ronald Keuter
Directeur